Page 1 of 1

Sub Space Scan

PostPosted: Fri Aug 15, 2008 3:15 pm
by kbutler777
Has anyone tried to use the sub space scan from the VGS GUI? I created test vectors after setting this up in the subsystem preferences and have been unable to generate additional vectors beyond the default boundary values.

Do I have to use the command line interface to get this to work? Or does enabling the sub space scan option suppose to do this?

Re: Sub Space Scan

PostPosted: Fri Aug 15, 2008 7:18 pm
by jack
I have the same question. ;)

Jack

Re: Sub Space Scan

PostPosted: Mon Aug 18, 2008 11:11 am
by kbutler777
After I posted the question, I was able to find the answer. There was a problem with the simple model that I had set up. After I fixed the problem, I was able to generate the addition test vectors. So, I was able to do this within the VGS GUI.

I had to go to "generation failures" within the subsystem menu to find the problems.

Re: Sub Space Scan

PostPosted: Tue Aug 26, 2008 10:15 am
by busser
Hi Karen

I apologize for not responding to your post earlier. For some reason that I'm still looking into, I did not get an email notifying me of your post. I am glad to see that you found an answer to your question.

Just FYI - the "Generation Failures" report is also available via the red ! icon in the tool bar that runs across the top of the main VGS window.

Please let me know if you have any additional questions.

Bob