Memory error translation stops

A place to discuss topics related to translating Simulink/Stateflow models T-VEC projects/subsystems.

Memory error translation stops

Postby jyoung » Wed Jun 24, 2009 10:32 am

I have a model that for now I'm only using the eML section because I keep getting a SL2TVEC.exe Application error that stops the translation without any error messages in the Matlanb window.

If I setup the eML model with a set of inputs (constants) It will run correctly and produce the desired outputs, but if I try and tranlate it I get the same memory errors as I get in the original model.

@ Bob I will send you the .mdl file so you can reproduce the error.
Last edited by jyoung on Thu Jun 25, 2009 11:29 am, edited 1 time in total.
jyoung
 
Posts: 33
Joined: Wed Mar 18, 2009 2:25 pm

Re: Memory error translation stops

Postby busser » Thu Jun 25, 2009 10:15 am

Hi James,

Just letting you know that we will look into this and get back to you as soon as possible.

Bob
busser
Site Admin
 
Posts: 52
Joined: Thu Mar 13, 2008 7:42 pm

Re: Memory error translation stops

Postby busser » Sun Jul 05, 2009 1:41 pm

Hi James

The reason for the termination, though not very graceful we admit, is that there were some EML operations that were not yet supported in the version of the Simulink translator you were using. I will send you links to an update version that appear to support the model your model. Please let us know if you still have any questions or difficulties.
busser
Site Admin
 
Posts: 52
Joined: Thu Mar 13, 2008 7:42 pm


Return to Model Translation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron